Menu

 

 

ALLIANCE ALS WERKGEVER

Voor ons staan twee zaken centraal in de relatie met onze werknemers: wederzijds vertrouwen en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Door het vertrouwen dat wij hebben in onze collega's, ervaren zij vrijheid en uitdaging, waardoor zij hun werk voor lange tijd leuk blijven vinden. Het wederzijdse zit hem in de gemotiveerde en tevreden medewerkers die dit oplevert. Dat is essentieel voor het succes van onze organisatie!

Vertrouwen heeft ook te maken met het zijn van een betrouwbare werkgever, die alles op arbeidsvoorwaardelijk gebied eerlijk en netjes geregeld heeft. Dat draagt bij aan een goede sfeer en de mentaliteit om soms dat stapje harder te willen zetten. Wij behandelen onze medewerkers niet als nummertjes, bieden toekomstperspectief en denken mee in ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. 

DISTRIBUTIECENTRUM

» Solliciteer direct

         DEPOT      

         » Solliciteer direct

Zo kunnen al onze medewerkers gebruik maken van onze Academy. Via de Academy bieden wij allerlei middelen aan waarmee onze medewerkers zichzelf op persoonlijk en professioneel gebied kunnen ontwikkelen. Zo kunnen zij onbeperkt meer dan honderdvijftig online trainingen volgen in diverse onderwerpen. 

DE BASIS

Alliance Automotive Group Benelux is een onderdeel van Alliance Automotive Group (AAG). Een toonaangevend distributeur van auto-onderdelen in Europa en actief in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Polen, Nederland en België. AAG is een dochteronderneming van Genuine Parts Company (GPC). Wereldwijd de grootste distributeur van auto-onderdelen met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. Daarom mogen wij ons de #1 van de wereld in automaterialen noemen! 

 

Vragen over Alliance Automotive Group Benelux?

Neem contact op met onze afdeling HR Services via [email protected]

 

LinkedIn      |      Website

Alle vacatures | Alliance Automotive als werkgeverPrivacy | Contact