ALLIANCE ALS WERKGEVER

Met Passion for Parts zetten wij ons dagelijks in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Die passie staat bij ons centraal en dat uit zich onder andere in gepassioneerde collega’s, vrijheid en afwisseling op de werkvloer, een goede sfeer en ondernemerschap.

Wij als werkgever hebben een bepaalde verantwoordelijkheid om het bovenstaande te kunnen laten bestaan. Die verantwoordelijkheid heeft in de eerste plaats te maken met het hebben van vertrouwen in werknemers, waardoor zij de vrijheid en uitdaging ervaren die zo belangrijk is. In de tweede plaats heeft het te maken met het zijn van een betrouwbare werkgever, die alles op o.a. arbeidsvoorwaardelijk gebied netjes geregeld heeft. Want dat draagt bij aan een goede sfeer en de mentaliteit om soms dat stapje harder te willen zetten. Wij behandelen onze medewerkers niet als nummertjes, bieden toekomstperspectief en denken mee in ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. 

VESTIGING

klant centraal
 » Solliciteer direct

DISTRIBUTIECENTRUM

hart van de zaak
» Solliciteer direct

         DEPOT      

     belangrijke schakel
    » Solliciteer direct

 KANTOOR

juiste ondersteuning
» Solliciteer direct

Wij zijn ervan overtuigd dat passievolle, gemotiveerde en tevreden medewerkers essentieel zijn voor het succes van onze organisatie. Samen moeten we het doen. Wij tonen ondernemerschap door de groei die wij doormaken en het zijn van een gedreven werkgever, die openstaat voor wederzijdse kritiek en ideeën om ervoor te zorgen dat we samen een nog sterkere positie krijgen en deze kunnen behouden. 

DE BASIS

Alliance Automotive Group Benelux is een onderdeel van Alliance Automotive Group (AAG). AAG is een toonaangevend distributeur van auto-onderdelen in Europa. En actief in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Polen, Nederland en België. Het bedrijf is een volledige dochteronderneming van Genuine Parts Company (GPC). Wereldwijd de grootste distributeur van auto-onderdelen met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië.
Vragen over Alliance Automotive Group Benelux?

Neem contact op met onze afdeling HR Services via hrservices@allianceautomotive.nl


LinkedIn      |      Website

Alle vacatures | Alliance Automotive als werkgeverPrivacy | Contact