Menu

Sollicitatieprocedure

Ik wil werken bij (een bedrijfsonderdeel van) Alliance Automotive Group Benelux.
Hoe solliciteer ik?

Onze actuele vacatures staan altijd vermeld op de website. Je kunt er dan ook van uitgaan dat er geen andere actuele vacatures zijn binnen onze organisatie. Als een vacature je aanspreekt en je voldoet aan de omschreven functie-eisen in de vacaturetekst, dan kun je solliciteren via de knop ‘Solliciteren’.

Hoe werkt het sollicitatieformulier?
Door het sollicitatieformulier in te vullen laat jij ons zien waarom jij dé geschikte kandidaat bent voor de vacature! We zijn heel benieuwd wie jij bent en wat jouw motivatie is om bij ons te komen werken. Je kan meerdere bijlagen meesturen met je sollicitatie. Als je klaar bent, klik je op ‘aanmaken’ en wordt je sollicitatie verstuurd!

Ik heb gesolliciteerd. Wanneer krijg ik bericht over mijn sollicitatie?
Als je binnen drie weken na je sollicitatie geen bericht van ons hebt gehad, per telefoon of e-mail, betekent dit helaas dat we niet verder ingaan op je sollicitatie. Door de grote hoeveelheid sollicitaties kunnen we in de eerste selectie niet iedereen van een persoonlijk bericht voorzien. Behoor je tot de selectie sollicitanten die doorgaat naar de volgende ronde of wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, dan krijg je van ons een bericht in het sollicitantenportaal. Als we een bericht naar jou versturen, ontvang je altijd een melding per e-mail. We streven ernaar de procedure zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 

Vragen over Alliance Automotive Group Benelux

Neem contact op met onze afdeling HR services via [email protected]

 

LinkedIn     |      Website

Alle vacatures | Alliance Automotive als werkgeverPrivacy | Contact