Ik wil werken bij (een bedrijfsonderdeel van) Alliance Automotive Group Benelux

 

Hoe solliciteer ik?

Onze actuele vacatures staan altijd vermeld op de website. Je kunt er dan ook van uitgaan dat er geen andere actuele vacatures zijn binnen onze organisatie. Als een vacature je aanspreekt en je voldoet aan de omschreven functie-eisen in de vacaturetekst, dan kun je solliciteren via de knop ‘Solliciteren’.

Hoe werkt het sollicitatieformulier? 

Door het sollicitatieformulier in te vullen laat jij ons zien waarom jij dé geschikte kandidaat bent voor de vacature! We zijn heel benieuwd wie jij bent en wat jouw motivatie is om bij ons te komen werken. Je kan meerdere bijlagen meesturen met je sollicitatie. Als je klaar bent, klik je op ‘aanmaken’ en wordt je sollicitatie verstuurd! 

Ik heb gesolliciteerd. Wanneer krijg ik bericht over mijn sollicitatie? 

Wij proberen jouw sollicitatie na ontvangst zo snel mogelijk te beoordelen. Wanneer wij een grote hoeveelheid sollicitaties hebben ontvangen kan het zijn dat het wat langer duurt voordat we een terugkoppeling geven.  We streven ernaar om binnen twee weken contact met je te hebben opgenomen, per telefoon of e-mail.  

Behoor je tot de selectie sollicitanten die doorgaat naar de volgende ronde of wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, dan wordt er telefonisch of per mail contact met je opgenomen. We doen ons best de procedure zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

 

 

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over werken bij Alliance Automotive of wil je meer informatie over een van onze vacatures?
Neem contact op met onze recruiter of de HR afdeling. Zij helpen je graag verder!