Over Brezan

Brezan is al meer dan 85 jaar een gezonde en toonaangevende toeleverancier van automaterialen, gereedschappen en accessoires in de automotive branche. Onze organisatie kenmerkt zich door de logistieke slagkracht ruim 120 verkooppunten in Nederland en België en het uitgebreide assortiment van private label merken en A-merken zoals Bosch, Champion, Monroe, Philips en Thule.  

Met ruim 700 collega’s is Brezan dagelijks in staat garagisten succesvol te helpen zodat zij zich kunnen concentreren op hun hoofdtaken zoals het repareren van auto’s. Een winnaarsmentaliteit, verregaande modernisering van het distributieproces en vernieuwende marketingformules, zoals het Kentekenloket, kenmerken verder de dynamiek van Brezan.

Brezan is onderdeel van de PartsPoint Group. Onder de PartsPoint Group zijn ook de formules AD Nederland, Staadegaard en Technische Centrale actief. PartsPoint Group is op haar beurt onderdeel van de internationale onderneming AutoBinck Group.

Wij zijn als organisatie voortdurend in beweging en op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Ook op het gebied van personeel is onze organisatie vrijwel continue op zoek naar getalenteerde en ambitieuze mensen. 

  • Sta jij voor jouw vak?
  • Ga je voor het allerbeste resultaat?
  • Wil je het vandaag beter doen dan gisteren?
  • Hou je van aanpakken?
  • Zie je fouten als leermomenten?
  • Ben je met passie & ambitie aan het werk?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze actuele vacatures kun je altijd terugvinden op deze website.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm: