Allround Logistiek Medewerker Depot in Helmond - 22032902

 

Allround Logistiek Medewerker Depot in Helmond (40 uur)
Heb jij overzicht en ben je een nauwkeurige en harde werker? Wij zoeken een allround logistiek medewerker die ons team in Helmond komt versterken voor 40 uur per week.

Wat doet het depot van Alliance Automotive
Onze zes regionale depots zijn belangrijke en onmisbare schakels in het distributieproces. De depots zijn onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux en gevestigd op strategisch gekozen locaties. Hierdoor kunnen onze PartsPoint vestigingen snel en efficiënt beleverd worden. De goederen komen binnen vanuit ons distributiecentrum in Ede en volgens een strak tijdsschema meerdere keren per dag met bestelwagens bij de PartsPoint vestigingen afgeleverd.

Wat de functie inhoudt
In deze functie ben je werkzaam bij ons Depot in Helmond. Het depot levert automaterialen aan klanten en vestigingen in de omgeving van dit depot. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de in- en uitgaande goederenstromen worden afgehandeld. Een allround logistiek medewerker pickt orders, ruimt binnenkomende goederen in en voert interne goederenverplaatsingen uit. Daarnaast ontferm jij je over het ordenen en opgeruimd houden van het magazijn, zodat alle werkzaamheden op de vloer zo snel en soepel mogelijk kunnen worden volbracht.

Belangrijk om te weten

 • Begin je voor 06:00 uur, dan krijg je urentoeslag
 • Werktijden worden in overleg met de Teamleider bepaald

Wat wij vragen

 • Je bent in bezit van rijbewijs B, hebt veel rijervaring en een representatieve rijstijl;
 • Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je kan goed onder druk werken, hebt een praktische en flexibele instelling;
 • Je woont in de omgeving van Helmond.

Wat wij bieden

 • Je krijgt een marktconform salaris en een goede pensioenregeling;
 • Je kunt gebruik maken van onze spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Je kunt gebruik maken van onze Academy voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met keuze uit zo’n 150 inspirerende online trainingen in diverse onderwerpen;
 • Je kunt gebruik maken van ons vitaliteitsprogramma, waaronder een e-bike regeling en korting op je sportschoolabonnement;
 • Je komt te werken bij een groeiende en gezonde onderneming;
 • En niet onbelangrijk: je wordt onderdeel van een hecht, nuchter, divers en gemotiveerd team met veel ruimte voor humor.

Iets voor jou?
Solliciteer direct op onze vacature voor allround logistiek medewerker. Druk op de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie en geaardheid.

AAGB is eigenaar van diverse merken, formules en ketens. Met onder andere een distributiecentrum in Ede, zes onderdelendepots verspreid over het land en zo’n 100 PartsPoint vestigingen speelt AAGB al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket. Meer weten? Bekijk de website van PartsPoint en Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie