Allround Medewerker Depot in Zwijndrecht - 22030305

 

Allround Medewerker Depot in Zwijndrecht (40 uur)
De ene dag heb je voldoende tijd om je werkzaamheden goed en netjes uit te voeren, terwijl het de volgende dag rennen en vliegen is om te zorgen dat onze klanten op tijd de juiste automaterialen geleverd krijgen. Jij bent daarin een belangrijke schakel.

In deze functie ben je werkzaam bij ons Depot in Zwijndrecht. Het depot levert automaterialen aan grossiers in de omgeving van dit depot. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de in- en uitgaande goederenstromen worden afgehandeld. Je pickt orders, ruimt binnenkomende goederen in en voert interne goederenverplaatsingen uit. Daarnaast ontferm jij je over het ordenen en opgeruimd houden van het magazijn, zodat alle werkzaamheden op de vloer zo snel en soepel mogelijk kunnen worden volbracht.

Klinkt dit voor jou als de ideale baan? Woon je in of in de nabije omgeving van Zwijndrecht en ben je minimaal 18 jaar oud?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!
Voor ons depot in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Allround Medewerker Depot die ons team komt versterken voor 40 uur per week. Je kan goed onder druk werken, hebt een praktische en flexibele instelling en beschikt over een gezonde fysieke gesteldheid.

Goed om te weten:

  • Begin je voor 06:00 uur, dan krijg je urentoeslag
  • Werktijden worden in overleg met de Teamleider bepaald
  • Zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie

Wat bieden wij?
Je kunt rekenen op een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en je kunt gebruik maken van de spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Vanuit onze Academy bieden we je mogelijkheden om jezelf en jouw kennis te ontwikkelen. Daarnaast doen al onze +/- 1800 collega’s hun uiterste best om iedere werkdag tot een succes te maken.

Solliciteer nu!
Heeft onze vacature voor Allround Medewerker Depot je enthousiast gemaakt en voldoe je aan het profiel? Solliciteer via de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Een rijvaardigheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Wat doet Alliance Automotive Group Benelux?
Wie kan tegenwoordig zijn auto dagen missen? Bijna niemand toch? Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt Alliance er een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is; van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen!

Meer weten? Bekijk de website van Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie