Bijbaan vakantieperiodes in Helmond - 22031803

 

Bijbaan vakantieperiodes in Helmond
Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en een harde werker? Wij zoeken een nieuwe collega die als bijbaan in de vakantieperiodes ons team in Helmond komt versterken.

Wat PartsPoint doet
Vanuit onze PartsPoint vestigingen leveren wij onderdelen om auto’s die voor onderhoud of reparatie bij de garage staan razendsnel weer de weg op te krijgen. Al het werk dat wij doen draait om het ondersteunen van onze klant: garagisten en hun monteurs.

Wat de functie inhoudt
Onze vakantiekrachten springen in de vakanties bij met afwisselende werkzaamheden. Van het verwerken van inkomende en uitgaande goederenstromen tot het bezorgen van bestellingen bij klanten. Samen met de rest van het team zorgen zij voor en geordende en nette werkplek. Het is een functie die niet snel verveelt, dus solliciteer direct als je op zoek bent naar een bijbaan in de vakantie!

Wat wij vragen

 • Je bent minimaal 18 jaar oud;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;
 • Je kunt goed in teamverband werken;
 • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en werkt nauwkeurig;
 • Je woont in de omgeving van Helmond.

Wat wij bieden

 • Je krijgt een marktconform salaris;
 • Je hebt gedurende de dag afwisselende werkzaamheden;
 • Je komt te werken bij een groeiende en gezonde onderneming;
 • Je wordt onderdeel van een hecht, nuchter, divers en gemotiveerd team met veel ruimte voor humor!
   

Iets voor jou?
Solliciteer direct op onze vacature voor vakantiekracht. Druk op de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie en geaardheid.

PartsPoint is onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). AAGB is eigenaar van diverse merken, formules en ketens. Met onder andere een distributiecentrum in Ede, zes onderdelendepots verspreid over het land en zo’n 100 PartsPoint vestigingen speelt AAGB al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket. Meer weten? Bekijk de website van PartsPoint en Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie