Chauffeur in Boxtel - 22040702

 

Chauffeur in Boxtel (40 uur)
Kun jij autorijden als de beste en ben je graag onderweg? Wij zoeken een chauffeur die ons team in Boxtel komt versterken voor 40 uur per week.

Wat PartsPoint doet
Vanuit onze PartsPoint vestigingen leveren wij onderdelen om auto’s die voor onderhoud of reparatie bij de garage staan razendsnel weer de weg op te krijgen. Al het werk dat wij doen draait om het ondersteunen van onze klant: garagisten en hun monteurs.

Wat de functie inhoudt
Onze chauffeurs zijn verantwoordelijk voor de bezorging van de juiste producten, op de juiste tijd en de juiste plaats. Zij picken orders, controleren pakbonnen en laten zich niet gek maken door de drukte op de weg. Voor de klant zijn zij het vriendelijke gezicht dat de producten komt brengen die zij nodig hebben en het visitekaartje van onze organisatie.

Wat wij vragen

  • Je bent in bezit van rijbewijs B, hebt veel rijervaring en een representatieve rijstijl;
  • Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken;
  • Je kunt je een route snel eigen maken met jouw flexibiliteit en inzicht;
  • Je bent goed in kort klantcontact en hebt een representatieve uitstraling;
  • Je woont in de omgeving van Boxtel.

Wat wij bieden

  • Je krijgt een marktconform salaris en een goede pensioenregeling;
  • Je kunt gebruik maken van onze spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je kunt gebruik maken van onze Academy voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met keuze uit zo’n 150 inspirerende online trainingen in diverse onderwerpen;
  • Je kunt gebruik maken van ons vitaliteitsprogramma, waaronder een e-bike regeling en korting op je sportschoolabonnement;
  • Je komt te werken bij een groeiende en gezonde onderneming;
  • Er zijn doorgroeimogelijkheden richting de functie van logistiek medewerker of commercieel medewerker;
  • En niet onbelangrijk: je wordt onderdeel van een hecht, nuchter, divers en gemotiveerd team met veel ruimte voor humor!

* Werktijden worden in overleg met de vestigingsmanager bepaald en zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie.

Iets voor jou?
Solliciteer direct op onze vacature voor chauffeur. Druk op de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie en geaardheid.

PartsPoint is onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). AAGB is eigenaar van diverse merken, formules en ketens. Met onder andere een distributiecentrum in Ede, zes onderdelendepots verspreid over het land en zo’n 100 PartsPoint vestigingen speelt AAGB al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket. Meer weten? Bekijk de website van PartsPoint en Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie