Commercieel medewerker in Zwolle

Commercieel medewerker in Zwolle
Ben jij sociaal, klantvriendelijk en een harde werker? Wij zoeken een commercieel medewerker die ons team in Zwolle komt versterken voor 40 uur per week.

Wat Ferwerda doet
Vanuit onze Ferwerda vestiging leveren wij onderdelen om auto’s die voor onderhoud of reparatie bij de garage staan razendsnel weer de weg op te krijgen. Ferwerda is een groothandel die actief is in de verkoop van automaterialen, gereedschappen, auto- en industrielakken en non-paint voor de professionele gebruiker.

Wat de functie inhoudt
Onze commercieel medewerkers / verkoopmedewerkers helpen de klant met een ontzettend breed assortiment aan producten. Zij geven klanten technisch advies, denken mee over acties richting klanten, promoten de (online) verkoop, optimaliseren de operationele bedrijfsvoering en ondersteunen klanten met ICT, marketing, garageformules en schrappen vol aan kennis en ervaring. Dit werk doen zij telefonisch, online en aan de balie. Het is een functie met veel afwisselende werkzaamheden en vrijheden, waarbij het onderhouden van goed contact met de klant voorop staat.

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt specialistische kennis van autotechniek en automaterialen;
  • Je kunt werken met digitale systemen;
  • Je begrijpt dat je met goede communicatie en een klantgerichte instelling het meeste bereikt;
  • Je kunt zelfstandig een goed verkoopgesprek voeren met diverse klantgroepen;
  • Je houdt van een opgeruimde werkplek en vindt representativiteit belangrijk;
  • Je bent eerlijk, betrokken en sympathiek;
  • Je woont in de omgeving van Zwolle.

* Werktijden worden in overleg met de Vestigingsmanager bepaald en zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie.

 

Iets voor jou?
Solliciteer direct op onze vacature voor commercieel medewerker / verkoopmedewerkers. Druk op de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie en geaardheid.

Ferwerda is onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). AAGB is eigenaar van diverse merken, formules en ketens. Met onder andere een distributiecentrum in Ede, zes onderdelendepots verspreid over het land en zo’n 100 PartsPoint / Ferwerda vestigingen speelt AAGB al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket. Meer weten? Bekijk de website van Ferwerda en Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Jouw sollicitatie


Zie jij jezelf al bij ons werken? Leuk!
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet door heel eenvoudig op de knop te drukken en je gegevens naar ons door te sturen! 

 

Vraag het aan Laura!

Heb je vragen over deze vacature? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik help je graag!

Je kan mij bereiken  op +31 (0)6 – 13 58 75 22 of via [email protected]