Commercieel Medewerker (verkoop) in Heerhugowaard


Commercieel Medewerker in Heerhugowaard
Je merkt het direct als je je op straat bevindt. Het is druk op de weg. Dat is ook niet zo gek met de ruim acht miljoen personenauto’s die zich dagelijks van A naar B verplaatsen in ons land. Onze organisatie levert de onderdelen die nodig zijn om een wagen die voor onderhoud bij de garage wordt gebracht snel weer de weg op te krijgen.

Als je je bij onze organisatie aansluit, ben jij op onze vestiging in Heerhugowaard hét aanspreekpunt voor onze klanten. Met jouw commerciële instelling adviseer je zowel zakelijke klanten, als klanten aan de balie over de aanschaf van de juiste artikelen. Je begrijpt de problematiek van de klant en weet hem door jouw technische kennis en inzicht feilloos te helpen. Je laat de klant zien wat onze toegevoegde waarde is, verzorgt acties en aanbiedingen en handelt garanties en reparaties af. Samen met je collega’s ben je daarnaast verantwoordelijk voor de orde, netheid en uitstraling van de vestiging.

IETS VOOR JOU?
Voor onze vestiging in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Commercieel Medewerker die ons team komt versterken voor 40 uur per week.

Goed om te weten:

  • Werktijden worden in overleg met de Teamleider bepaald
  • Zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie

Wij verwachten dat je in bezit bent van rijbewijs B en vinden het prettig als je in of in de omgeving van Heerhugowaard woont. Om onze klanten goed te kunnen assisteren, zoeken we iemand die zowel kennis heeft van automaterialen als bewezen kwaliteiten heeft op het gebied van verkoop en klantbenadering. Jij begrijpt dat je met goede communicatie en een klantgerichte instelling het meeste bereikt. Onder aanvoering van de Teamleider zorgt het team er gezamenlijk voor dat de klanten tevreden zijn en de doelen behaald worden.

Wat bieden wij?
Je kunt rekenen op een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en je kunt gebruik maken van de spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Vanuit onze Academy bieden we je mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen, met bijvoorbeeld een training autotechniek.

Al onze +/- 1800 collega’s doen hun uiterste best om iedere werkdag tot een succes te maken. Bij onze vestiging in Heerhugowaard werk je samen in een team van enthousiaste en gedreven collega’s.

Solliciteer nu!
Heeft onze vacature voor Commercieel Medewerker je enthousiast gemaakt en voldoe je aan het profiel? Solliciteer via de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wat doet PartsPoint?
Wie kan tegenwoordig zijn auto dagen missen? Bijna niemand toch? Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt PartsPoint er, als onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux, een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is; van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen!

Meer weten? Bekijk de website van Alliance Automotive Group Benelux en PartsPoint en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie