Customer Service Medewerker

 

Medewerker Customer Service
Je ziet het als een sport om vragen van collega’s en klanten zo snel en goed mogelijk op te pakken. Daarnaast presteer jij in een hectische omgeving op je allerbest. Wij zoeken een Medewerker Customer Service die ons team in Ede komt versterken voor 40 uur per week.

Wat de functie inhoudt
Als klantenservice medewerker voer je klantenservice- en administratieve werkzaamheden uit voor zowel interne als externe klanten. Het ene moment doe je eerstelijns werkzaamheden, waarbij je relatief kleine vragen en problemen direct oplost. Je weet goed prioriteiten te bepalen en op het juiste moment het vraagstuk te escaleren naar een volgend niveau. Het andere moment doe je tweedelijns werkzaamheden en duik je dieper de materie in om de oplossing te vinden voor ingewikkeldere issues. Je filtert de vragen die binnenkomen en stelt op basis hiervan organisatieverbeteringen voor.

De afdeling Customer Service is onderdeel van Alliance Automotive Trading (AAT) en  AAT is op zijn beurt weer onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). AAGB is eigenaar van diverse merken, formules en ketens. Met onder andere een distributiecentrum in Ede, zes onderdelendepots verspreid over het land en zo’n 100 PartsPoint vestigingen speelt AAGB al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket. AAT is verantwoordelijk voor de Sales, Marketing en Distributie van automaterialen en gereedschappen voor de onafhankelijke grossiers in Nederland.

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma;
  • Je hebt ervaring met Customer Service werkzaamheden
  • Je kunt goed in teamverband werken en bent servicegericht;
  • Je bent energiek, enthousiast, sociaal en werkt nauwkeurig;
  • Je bent 40 uur beschikbaar;
  • Je woont in de omgeving van Ede.

 

Iets voor jou?
Solliciteer direct op onze vacature voor medewerker customer service / klantenservice medewerker. Druk op de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie en geaardheid.

Wat doet Alliance Automotive Group Benelux?
Wie kan tegenwoordig zijn auto dagen missen? Bijna niemand toch? Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt Alliance er een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is; van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen! Meer weten? Bekijk de website van Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie


Zie jij jezelf al bij ons werken? Leuk!
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet door heel eenvoudig op de knop te drukken en je gegevens naar ons door te sturen! 

 

Vraag het aan Laura!

Heb je vragen over deze vacature? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik help je graag!

Je kan mij bereiken  op +31 (0)6 – 13 58 75 22 of via [email protected]