Menu

Logistiek medewerker in Utrecht

Logistiek medewerker in Utrecht
Heb jij overzicht en ben je een nauwkeurige en harde werker? Wij zoeken een logistiek medewerker die ons team in Utrecht komt versterken voor 40 uur per week.

Wat PartsPoint doet
Vanuit onze PartsPoint vestigingen leveren wij onderdelen om auto’s die voor onderhoud of reparatie bij de garage staan razendsnel weer de weg op te krijgen. Al het werk dat wij doen draait om het ondersteunen van onze klant: garagisten en hun monteurs.

Wat de functie inhoudt
Onze logistiek medewerkers / magazijnmedewerkers verwerken de inkomende en uitgaande goederenstromen. Zij picken orders, controleren pakbonnen, regelen de administratieve verwerking en handelen garanties en retouren af. Ook zorgen zij voor orde, netheid en een efficiënte inrichting van het magazijn. Het is een afwisselende functie waarin veel wordt samengewerkt met de overige teamleden. 

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal een afgeronde vmbo opleiding;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B (geen vereiste);
  • Je kunt werken met digitale systemen;
  • Je hebt logistiek inzicht, bent nauwkeurig en werkt goed en graag in teamverband;
  • Je bent eerlijk, betrokken en sympathiek;
  • Je woont in de omgeving van Utrecht.

* Werktijden worden in overleg met de vestigingsmanager bepaald en zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie.

 

Iets voor jou?
Solliciteer direct op onze vacature voor logistiek medewerker. Druk op de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie en geaardheid.

PartsPoint is onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). AAGB is eigenaar van diverse merken, formules en ketens. Met onder andere een distributiecentrum in Ede, zes onderdelendepots verspreid over het land en zo’n 100 PartsPoint vestigingen speelt AAGB al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket. Meer weten? Bekijk de website van PartsPoint en Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie


Zie jij jezelf al bij ons werken? Leuk!
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet door heel eenvoudig op de knop te drukken en je gegevens naar ons door te sturen! 

 

Vraag het aan Laura!

Heb je vragen over deze vacature? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik help je graag!

Je kan mij bereiken  op +31 (0)6 – 13 58 75 22 of via [email protected]