Medewerker Depot in Zwijndrecht - 21060802

Medewerker Depot in Zwijndrecht
Rijden kun jij als de beste. Je begeeft je graag op de weg en bent niet vies van een beetje uitdaging. Voor onze klanten is het van belang dat zij zo snel mogelijk de juiste automaterialen geleverd krijgen. En daar ben jij als Medewerker Depot voor een groot deel verantwoordelijk voor.

Het depot levert automaterialen aan grossiers in de omgeving van Zwijndrecht. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de in- en uitgaande goederenstromen worden afgehandeld. Wanneer de bestelwagen is ingeladen, snoer jij je vast in de veiligheidsriem en ga je op pad. Je hebt een strak tijdsschema, maar laat je niet gek maken door de drukte op de weg. Als chauffeur van de Alliance Automotive bestelwagen ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Niet alleen bij onze klanten, maar ook op de weg!

Voor de grossiers ben jij het vriendelijke gezicht dat altijd op tijd de producten bezorgt die zij nodig hebben. We leveren zo'n drie keer per dag uit, dus na de eerste route snel je je terug naar de zaak om je klaar te maken voor de volgende ronde. Op de zaak hou jij je ook bezig met het lopen van pickorders en het afhandelen van goederen en retouren.

IETS VOOR JOU?
Voor ons depot in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Medewerker Depot die ons team komt versterken voor 40 uur per week. Je bent een aanpakker en hebt een klantgerichte instelling. Je kan goed onder druk werken, hebt een praktische en flexibele instelling en beschikt over een gezonde fysieke gesteldheid. Je vindt het leuk om samen te werken en je zorgt er altijd voor dat je op tijd bij de grossiers bent voor het afleveren van de automaterialen.

Goed om te weten:

  • Werktijden worden in overleg met de Teamleider bepaald
  • Begin je voor 06:00 uur, dan krijg je urentoeslag
  • Zaterdagdiensten kunnen deel uitmaken van de functie

Om Medewerker Depot te kunnen worden verwachten wij uiteraard dat je in bezit bent van rijbewijs B en rijervaring hebt. Ook vinden wij het prettig als je in of in de omgeving van Zwijndrecht woont.

Wat bieden wij?
Je kunt rekenen op een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en je kunt gebruik maken van de spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Vanuit onze Academy bieden we je mogelijkheden om jezelf en jouw kennis te ontwikkelen. Daarnaast doen al onze +/- 1800 collega’s hun uiterste best om iedere werkdag tot een succes te maken.

Solliciteer nu!
Heeft onze vacature voor Medewerker Depot je enthousiast gemaakt en voldoe je aan het profiel? Solliciteer via de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Een rijvaardigheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Wat doet Alliance Automotive Group Benelux?
Wie kan tegenwoordig zijn auto dagen missen? Bijna niemand toch? Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt Alliance er een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is; van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen!

Meer weten? Bekijk de website van Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Jouw sollicitatie