Monteur autostoelen / Magazijnmedewerker

 

Monteur autostoelen / Magazijnmedewerker (40 uur)
Zoek jij afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden? Wij zoeken een Monteur / Magazijnmedewerker die het TC Seats team in Helmond komt versterken voor 40 uur per week.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de levering van de juiste producten aan onze klanten en bied je ondersteuning bij reparatiewerkzaamheden aan beschadigde stoelen. Zo zorg jij er dus eigenlijk voor dat onze klanten altijd comfortabel in hun voertuig zitten! Leuk? Lees dan vooral verder.

Wat de functie inhoudt
Als monteur / magazijnmedewerkers combineer jij je logistieke magazijn taken met de productie en reparatiewerkzaamheden aan stoelen, die hun weg vinden in o.a. Trucks, Bussen, Heftruck en Havenkranen.

Onze logistiek medewerkers verwerken de inkomende en uitgaande goederenstromen. Zij picken orders, controleren pakbonnen, regelen de administratieve verwerking en handelen garanties en retouren af. Ook zorgen zij voor orde, netheid en een efficiënte inrichting van het magazijn. Het is een afwisselende functie waarin veel wordt samengewerkt met de overige 3 teamleden. Er zijn doorgroeimogelijkheden richting de functie van commercieel verkoopmedewerker / verkoper binnendienst.

Kerntaken van de functie

  • Zorgdragen voor goederenontvangst en zorgen dat de orders voor onze klanten tijdig de deur uit gaan;
  • Assisteren van onze monteurs in de productie en reparatie van stoelen.

Wat wij vragen

  • Wij zoeken een enthousiaste en energieke collega, die afwisseling in zijn dagelijkse werkzaamheden zoekt en die het plezierig vindt om in een klein team te werken. Je bent handig en staat open om dingen te leren, zoals lassen, stofferen en elektronica.
  • Je hebt minimaal een afgeronde vmbo-opleiding;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B (geen vereiste);
  • Je bent een echte aanpakker met affiniteit voor techniek;
  • Je bent een echte teamspeler die het leuk vindt om in een klein team bestaande uit 3 personen te werken;
  • Je hebt logistiek inzicht, bent nauwkeurig en werkt goed en graag in teamverband;
  • Je woont in de omgeving van Helmond.

 

Iets voor jou?
Solliciteer direct op onze vacature voor monteur / magazijnmedewerker. Druk op de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie en geaardheid.

Wat TC Seats doet
TC Seats B.V. is een succesvolle importeur, groothandel en specialist op het gebied van stoelen en stoelonderdelen welke hun weg vinden in o.a. vrachtwagens, bussen, heftruck, kranen en personenwagens. De dienstverlening bestaat uit de verkoop, het produceren en repareren van stoelen. Onze voornaamste klantengroepen zijn voertuigbouwers, overheidsinstanties en wederverkopers. TC Seats is al 50 jaar actief in deze branche. We zijn een gevestigde naam in de markt met een hoge mate van flexibiliteit, betrokkenheid en veel kennis van zaken. Er is weinig verloop binnen het bedrijf. De lijnen zijn kort en daarmee zijn we slagvaardig. Meer weten? Bekijk de website van TC Seats en Alliance Automotive Group Benelux en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie


Zie jij jezelf al bij ons werken? Leuk!
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet door heel eenvoudig op de knop te drukken en je gegevens naar ons door te sturen! 

 

Vraag het aan Laura!

Heb je vragen over deze vacature? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik help je graag!

Je kan mij bereiken  op +31 (0)6 – 13 58 75 22 of via [email protected]