Menu

Oproepkracht Chauffeur in Harderwijk - 21112601


Oproepkracht Chauffeur in Harderwijk
Autorijden kun jij als de beste. Je begeeft je graag op de weg en bent niet vies van een beetje uitdaging. Voor onze klanten is het van belang dat zij zo snel mogelijk de juiste automaterialen geleverd krijgen. En daar zijn onze chauffeurs voor een groot deel verantwoordelijk voor.

Als Chauffeur controleer jij jouw lading met behulp van pakbonnen. Je bent hier heel scherp op. Wanneer alles is ingeladen, snoer jij jezelf vast in de veiligheidsriem en ga je op pad. Je hebt een strak tijdsschema, maar laat je niet gek maken door de drukte op de weg. Als chauffeur van de PartsPoint bestelbus ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Niet alleen bij onze klanten, maar ook op de weg!

Voor de klant ben jij het vriendelijke gezicht dat altijd op tijd de producten bezorgt die hij nodig heeft. Jouw flexibiliteit en inzicht is nodig om de snelste en slimste route te bepalen, waarbij je rekening houdt met de levertijden. We leveren meerdere keren per dag uit aan onze klanten, dus na de eerste route snel je je terug naar de zaak om je klaar te maken voor de volgende ronde.

IETS VOOR JOU?
Voor onze vestiging in Harderwijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Oproepkracht Chauffeur die ons team komt versterken.

Goed om te weten:

  • Werktijden worden in overleg met de Teamleider bepaald
  • Zaterdagdiensten (niet wekelijks) maken onderdeel uit van de functie

Om Chauffeur bij PartsPoint te kunnen worden verwachten wij uiteraard dat je in bezit bent van rijbewijs B en rijervaring hebt. Ook vinden wij het prettig als je in of in de omgeving van Harderwijk woont.

Wat bieden wij?
Je kunt rekenen op een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en je kunt gebruik maken van de spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Vanuit onze Academy bieden we je mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen, met bijvoorbeeld een training autotechniek.

Al onze +/- 1800 collega’s doen hun uiterste best om iedere werkdag tot een succes te maken. Bij onze vestiging in Harderwijk werk je samen in een team van enthousiaste en gedreven collega’s.

Solliciteer nu!
Heeft onze vacature voor Oproepkracht Chauffeur je enthousiast gemaakt en voldoe je aan het profiel? Solliciteer via de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wat doet PartsPoint?
Wie kan tegenwoordig zijn auto dagen missen? Bijna niemand toch? Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt PartsPoint er, als onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux, een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is; van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen!

Meer weten? Bekijk de website van Alliance Automotive Group Benelux en PartsPoint en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie