Zaterdagkracht in Haarlem - 21090901


Zaterdagkracht in Haarlem
Je merkt het direct als je je op straat bevindt. Het is druk op de weg. Dat is ook niet zo gek met de ruim acht miljoen personenauto’s die zich dagelijks van A naar B verplaatsen in ons land. Onze organisatie levert de auto onderdelen die ervoor zorgen dat al die wagens, nadat ze bij de garage zijn geweest, weer veilig de weg op kunnen.

Op zaterdagochtend verschijn jij topfit aan de deur van onze vestiging in Haarlem. Je houdt je gedurende de dag bezig met afwisselende werkzaamheden. Zo adviseer je over en verkoop je automaterialen en gereedschappen aan de balie, bezorg je bestellingen bij klanten en zorg je samen met de rest van het team voor een geordende en nette werkplek. Kortom, je hoeft je niet te vervelen!

Klinkt dit als iets voor jou en ben je op zoek naar een baan om bij te verdienen op de zaterdag?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!
Je bent minimaal 18 jaar oud en woont in of in de directe omgeving van Haarlem. Je bent in bezit van rijbewijs B en kan goed in teamverband werken. Daarnaast ben je enthousiast, gemotiveerd, klantvriendelijk en heb je een nauwkeurige werkstijl.

Wat bieden wij?
Je kunt rekenen op een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en je kunt gebruik maken van de spaarregeling en een collectieve ziektekostenverzekering. Vanuit onze Academy bieden we je mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen, met bijvoorbeeld een training autotechniek.

Al onze +/- 1800 collega’s doen hun uiterste best om iedere werkdag tot een succes te maken. Bij onze vestiging in Haarlem werk je samen in een team van enthousiaste en gedreven collega’s.

Solliciteer nu!
Heeft onze vacature voor Zaterdagkracht je enthousiast gemaakt en voldoe je aan het profiel? Solliciteer via de sollicitatieknop en vul het formulier in. Vergeet niet jouw cv en sollicitatiebrief toe te voegen als bijlage!

Wat doet PartsPoint?
Wie kan tegenwoordig zijn auto dagen missen? Bijna niemand toch? Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt PartsPoint er, als onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux, een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is; van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen!

Meer weten? Bekijk de website van Alliance Automotive Group Benelux en PartsPoint en volg ons op social media!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie